Nieuwe prijs voor weekwinnaars

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Steve McCurry - Voorbij de camera

Julian 1893 0
Iedere vrijdag kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery. De maker bekronen we tot weekwinnaar en belonen we met een mooie prijs. Vijf weken lang bestaat de prijs uit het boek 'Steve McCurry - Voorbij de camera' ter waarde van 49,95 euro!

Steve McCurry - Voorbij de CameraHet 264-pagina's tellende boek 'Voorbij de camera - Het verhaal achter de foto' is een prachtig overzicht met imponerende foto's die Steve McCurry de afgelopen dertig jaar maakte. Het boek bevat niet alleen de prachtige foto's, maar is een compleet naslagwerk waarin alles te lezen is over de projecten van McCurry.

Van aantekeningen en perskaarten tot taxibonnetjes en dagplanningen: vrijwel alles wat door de handen van de fotograaf is gegaan tijdens zijn vele reizen is terug te vinden in het boek.

Vijf weken lang (iedere vrijdag, van 13 juni t/m 11 juli) stelt uitgever TerraLannoo een exemplaar van het lijvige boek met winkelwaarde van 49,95 euro beschikbaar aan de weekwinnaar!

Lees ook onze boekrecensie van 'Steve McCurry - Voorbij de camera'.

Zo doe je mee

Kans maken is eenvoudig. Maak een gratis account aan op onze website en stuur je foto's in naar de Lezersgallery! Wij selecteren regelmatig de mooiste inzendingen en zetten deze in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar, die de prijs in ontvangst mag nemen. Winnaars krijgen bericht per e-mail.

Met dank aan TerraLannoo voor het beschikbaar stellen van de prijzen.