Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Kekke Camerariem

Julian 2834 0
Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De maker van deze foto wint een toffe prijs. Tot en met vrijdag 12 juni 2015 bestaat de prijs uit een tegoedbon van Kekke Camerariem, ter waarde van 34,95 euro!

Koop je een camera, dan zit daar een draagriem bij. Meestal zwart, met felle letters die iedereen duidelijk maken met welk type camera je bezig bent. Echt stijlvol kunnen we dat niet noemen.

Wil je iets anders dan de saaie meegeleverde 'strap', dan kun je bij Kekke Camerariem terecht. De webwinkel verkoopt talloze camerariemen met creatieve prints of juist subtiele designs. Je hebt keuze uit de materialen neopreen, katoen en leer.

Kekke Camerariem

Prijs: tegoedbon t.w.v. €34,95 van Kekke Camerariem

Vijf weken lang belonen we de weekwinnaar met een tegoedbon van Kekke Camerariem. Je kunt een riem naar keuze uitzoeken met een maximale waarde van 34,95 euro. Dat is overigens precies de prijs van de comfortabele neopreen-draagriemen. Vrijdag 15 mei geven we de eerste tegoedbon weg, op vrijdag 12 juni gaat het laatste exemplaar de deur uit.

Meedoen

Wil je kans maken op deze prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Kekke Camerariem

Met dank aan Kekke Camerariem voor het beschikbaar stellen van de prijzen.