Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Joby GripTight GorillaPod Video

Julian 1887 0
Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De fotograaf belonen we met een leuke prijs. Tot en met vrijdag 3 april 2015 bestaat de prijs uit een Joby GripTight GorillaPod Video ter waarde van 39,95 euro!

Dit compacte Joby GorillaPod Video-statiefje is voorzien van de bekende flexibele poten, maar is ook uitgerust met een stevig aluminium panoramakopje met een extra lange bedieningsarm. De kop kan 360 graden draaien en 135 graden kantelen.

De Joby GripTight GorillaPod Video weegt slechts tachtig gram, is 18 cm hoog en heeft een draagvermogen van 325 gram. Je kunt een compactamera of kleine videocamera bevestigen op het minibalhoofd, of je gebruikt de meegeleverde GripTight-smartphonehouder om je telefoon te vast te klemmen. Vervolgens maak je eenvoudig trillingsvrije filmpjes en vloeiende draaibewegingen.

Dertig losse kogelgewrichten van hoogwaardig kunststof vormen samen de drie poten van de GorillaPod Video. Doordat alle gewrichten los van elkaar alle kanten uit kunnen draaien, kun je de GorillaPod zodanig buigen dat hij altijd en overal neer te zetten is. Het statiefje heeft bovendien drie magnetische voetjes voor stabiele positionering.

Vijf weken lang belonen we iedere vrijdag de weekwinnaar met een exemplaar van dit handige statiefje (vrijdag 6 maart t/m vrijdag 3 april).

Joby GorillaPod GripTight Video

Kans maken?

Wil je kans maken op de Joby GorillaPod Video? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Met dank aan Degreef & Partner voor het beschikbaar stellen van de prijzen.