Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Fotoboeken van Uitgeverij Scriptum

Julian 1366 0
Iedere vrijdag kiezen we onze favoriete inzending uit de lezersgallery. De maker bekronen we tot weekwinnaar en belonen we met een mooie prijs. Vijf weken lang hebben de weekwinnaars keuze uit twee fotoboeken van Uitgeverij Scriptum.

Val jij de komende weken in de prijzen? Dan mag je kiezen tussen het fotoboek 'De Wadden' en 'The Dutch and Their Bikes'. Beide boeken hebben een waarde van zo'n 30 euro en worden beschikbaar gesteld door Uitgeverij Scriptum.

Zo doe je mee

Kans maken is eenvoudig. Maak een gratis account aan op onze website en stuur je foto's in naar de Lezersgallery! Wij selecteren regelmatig de mooiste inzendingen en zetten deze in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar, die de prijs in ontvangst mag nemen. Winnaars krijgen bericht per e-mail.

De Wadden - Nergens ter wereld

Nergens anders ter wereld vind je een landschap dat gelijk is aan de kuststrook zoals die zich uitstrekt van Den Helder tot het Deense Esbjerg. De foto's in dit fotoboek laten zich bekijken als een aaneengesloten beeldverhaal, dat de voortdurende afwisseling van opbouwende en afbrekende krachten door de natuur schitterend in beeld brengt. Strand, duinen, het wad, dieren en menselijke sporen, alles is verzameld in dit 204 pagina's tellende boek met foto's en tekst van Toon Fey. Achter in het boek vind je enkele korte hoofdstukken waarin het ontstaan van de bijzonde landschappen kort en bondig wordt uitgelegd.

Auteur: Toon Fey
Pagina's: 204 pagina's
Prijs: 29,95 euro
Bestellen: www.scriptum.nl

De Wadden

The Dutch & Their Bikes

Uitgerekend een Amerikaanse fotografe besloot een fotoboek te maken over het fietsgedrag van de Hollanders. Shirley Agudo legde fietsers in alle mogelijk soorten op de foto vast. De foto's zijn gegroepeerd op thema: fietsers met honden, fietsers met dozen, fietsers met bloemen, fietsstallingen en ga zo maar door. In totaal bevat het boek 352 pagina's met maar liefst 700 foto's. Het boek staat niet alleen vol met foto's van de Nederlandse fietscultuur, maar ook met allerlei achtergronden en (Engelstalige) uitleg.

Auteur: Shirley Agudo
Pagina's: 352 pagina's
Prijs: 29,90 euro
Bestellen: www.scriptum.nl

The Dutch & Their Bikes

Met dank aan Uitgeverij Scriptum voor het beschikbaar stellen van de prijzen.