Caruba-tas vol accessoires voor weekwinnaars

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Caruba-cameratas vol met accessoires t.w.v. ruim 275 euro

Julian 2673 2
Vijf weken lang mogen we van importeur Disnet een hele dikke prijs weggeven aan onze weekwinnaars. De prijs bestaat uit een Caruba Andex 2 cameratas, volgepropt met handige Caruba-accessoires én een comfortabele BlackRapid RS-7 Curve-draagriem. Dit alles heeft een totale winkelwaarde van ruim 275 euro!

Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. We belonen de maker van deze foto met een leuke prijs. De komende vijf weken bestaat die prijs uit een Caruba-cameratas vol met accessoires en daar bovenop nog eens een BlackRapid RS-7 Curve! Vrijdag 24 juli geven we het eerste pakket weg, op vrijdag 21 augustus gaat de laatste tas naar de winnaar.

Zo doe je mee

Wil je kans maken op deze prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Prijzenpakket ter waarde van 277,65 euro

Kiezen we jou uit als weekwinnaar? Dan ontvang je een luxe camerarugzak vol met handige accessoires. De Caruba Andex 2 is een stevige rugzak, met ruimte voor een flinke camera-uitrusting en een ergonomische en comfortabele draagband. Dankzij de sling-mogelijkheid en de ingang aan de zijkant van de tas kun je snel je camera tevoorschijn halen.

Caruba Andex 2

Naast een cameracompartiment en een bovencompartiment voor extra spullen, is er een dik gevoerd compartiment aanwezig waar je een laptop tot 15-inch in kwijt kunt. De Caruba Andex 2 is gemaakt van robuust en sterk nylon en aan de binnenkant voorzien van een gevoerde zachte bekleding, zodat je apparatuur veilig opgeborgen is. De ademende gaasbekleding aan de achterkant zorgt voor urenlang draagcomfort. Bovendien wordt een regenhoes meegeleverd om je kostbare spullen te beschermen tegen de elementen.

Caruba Andex 2 - sling

De prijs bestaat niet alleen uit de cameratas, maar een compleet pakket met handige accessoires. In de tas vind je een handige Card Case, een setje grijskaarten, een microvezeldoekje, een blaasbalg, een statieftas, een Filter Organiser en een BlackRapid RS-7 Curve-draagriem om je camera comfortabel te dragen.

  • Caruba Andex 2 cameratas
  • Caruba Multi Card Case MCC-1
  • Caruba Filter Organiser Black L
  • Caruba Digital Grey Card DGC-2
  • Caruba Microfiber Lensdoekje XL
  • Caruba Lens Blower
  • Caruba Statieftas 20
  • BlackRapid RS-7 Curve Black
  • Totale waarde: €277,65

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Caruba.

Caruba prijzenpakket

Met dank aan Disnet voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Clinge

Nice ;-)

afbeelding van willy rutjes

vlieg op een boom