Nieuwe prijs voor weekwinnaars: BredaPhoto Festivalcatalogus

Julian 1218 0
Iedere vrijdag benoemen we onze favoriete foto uit de lezersgallery tot weekwinnaar. Voor de fotograaf hebben we een leuke prijs in petto. Vijf weken lang bestaat de prijs uit de BredaPhoto Festivalcatalogus ter waarde van 24,95 euro.

Tot en met 26 oktober 2014 is Breda in de ban van de fotografie tijdens het BredaPhoto fotografiefestival. Op twaalf verschillende plekken is werk van 54 internationale topfotografen en nieuwe talenten te zien.

Tot en met 24 oktober geven we iedere vrijdag een exemplaar van de BredaPhoto Festivalcatalogus ter waarde van 24,95 euro weg. In het boekwerk is het werk van de deelnemende fotografen verzameld. Het boek bevat foto's van de deelnemende fotografen en het verhaal achter de projecten en series.

BredaPhoto Catalogus

Kans maken?

Kans maken? Stuur je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight, aan het einde van de week kiezen we hieruit de weekwinnaar.

BredaPhoto

DIGIFOTO Pro is mediapartner van BredaPhoto. Tijdens het festival publiceren we artikelen en video's met achtergronden over de fotografen en de exposities. Het festival duurt tot en met 26 oktober. Klik hier voor een overzicht van alle artikelen over BredaPhoto.