Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Boek en dubbel-dvd 'Levende Rivier' van Ruben Smit

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Boek en dubbel-dvd 'Levende Rivier' van Ruben Smit

Redactie DIGIFO... 1666 0
Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang maak je kans op het boek en de dubbel-dvd 'Levende Rivier' van Ruben Smit, een natuurdocumentaire over de natuur langs de rivier de Rijn.

Vaar mee met de man in zijn kano. Op zijn tocht dwars door Nederland, van Lobith tot de Noordzee. De Rijn, één van de machtige aders die ons Nederland hebben gemaakt en gevormd. Levende Rivier is een pure natuurdocumentaire die natuur bijzonder dichtbij brengt. Via persoonlijke memoires gaat filmmaker & ecoloog Ruben Smit (maker van De Nieuwe Wildernis) steeds verder de rivier af. Een unieke expeditie met avontuurlijke overnachtingen langs de onbekende waterwegen. Vastgelegd in hoge kwaliteit natuurbeeld met alle planten en dieren die hij tegenkomt.

 

Kans maken?

Wil je kans maken op deze toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Beschikbaar gesteld door CameraTools.nlCameraTools

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie