Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Africa together

Julian 1385 0
Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De fotograaf belonen we met een leuke prijs. Drie weken lang bestaat de prijs uit een exemplaar van het fotoboek Africa together, met een winkelwaarde van 39,95 euro.

Afrika-natuurfotograaf Adri de Visser zag zijn leven in enkele seconden totaal veranderen toen hij in november 2012 met veel geweld in Afrika werd overvallen. Met vijf kogels overleeft hij de aanslag ternauwernood. Zijn carrière als natuurfotograaf was ineens ten einde.

Zijn passie voor fotografie en zijn liefde voor Afrika heeft hij echter niet verloren. Jarenlang reisde Adri de Visser samen met zijn vrouw naar Afrika. Daar maakte hij veel foto's van onder meer wilde dieren. Deze foto's zijn nu verzameld in het boek Africa together.

Het boek heeft een formaat van 24,5 x 32 cm en telt 176 pagina's. Het voorwoord is geschreven door National Geographic fotograaf Jim Brandenburg. Het boek heeft een winkelprijs van 39,95 euro en is te bestellen via: www.africatogether.nl.

Drie weken lang (vrijdag 13, 20 en 27 februari 2015) belonen we de weekwinnaar met een exemplaar van dit fotoboek.

Kans maken?

Wil je kans maken op dit indrukwekkende fotoboek? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Africa Together