Nieuwe prijs voor weekwinnaars: A Thousand Times Good Night (dvd)

Julian 1291 1
Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De fotograaf belonen we met een leuke prijs. Vijf weken lang maak je kans op de dvd van A Thousand Times Good Night, een dramafilm over een oorlogsfotograaf met Juliette Binoche in de hoofdrol.

A Thousand Times Good Night gaat over een vrouw die helemaal opgaat in haar werk als oorlogsfotograaf. Rebecca, gespeeld door Juliette Binoche, behoort tot 's werelds beste oorlogsfotografen. Haar echtgenoot eist echter dat ze stopt met haar gevaarlijke werk, uit angst zijn vrouw en moeder van hun jonge dochters te verliezen. Rebecca staat voor een onmogelijke beslissing, want hoewel ze zielsveel van haar gezin houdt, kan ze zich ook geen leven zonder haar werk voorstellen.

A Thousand Times Good Night DVDDe film werd eind november 2014 in Nederland uitgebracht op dvd. Vijf weken lang mogen we een exemplaar weggeven aan onze weekwinnaar! Vrijdag 9 januari geven we de eerste dvd weg, vrijdag 6 februari maken we de laatste winnaar van de film bekend.

Kans maken?

Wil je kans maken op deze toffe prijs? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.

Met dank aan Semptember Film voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

afbeelding van Natasja Beverloo

Nu al kippevel..