Nieuwe prijs voor weekwinnaars

Nieuwe prijs voor weekwinnaars: 5x Snoecks 2013

Julian 4643 0
De komende vijf weken belonen we de weekwinnaar met een exemplaar van Snoecks 2013. Het jaarboek staat weer boordevol met indrukwekkende fotografie. Iedere vrijdag maken we de weekwinnaar bekend, gekozen uit de inzendingen in de Lezersgallery.

Wil jij een exemplaar van Snoecks 2013 in de wacht slepen? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery. De redactie selecteert de beste inzendingen en plaatst deze in de Spotlight. Op vrijdag kiezen we uit deze selectie een weekwinnaar. Uitgeverij Scriptum stelt de komende vijf weken een exemplaar beschikbaar voor de weekwinnaar. 

Snoecks 2013

De nieuwe Snoecks is alweer de 89e editie van het jaarboek boordevol fotografie, design, beeldende kunst en architectuur. Dit jaar heeft de Snoecks twee verschillende covers. De standaardeditie is voorzien van een foto van Playboyfotograaf Josh Ryan, op de limited edition is een surreëel  beeldfragment van kunstenaar Pierre Beteille te zien.

Snoecks Cover

Foto’s, foto’s, foto’s

Snoecks draait vooral om foto’s. In deze editie beelden van Latijns-Amerikaanse en Afrikaanse volksstammen als de Tapirapa en de Nago. Je bewondert de gedurfde architectuur van Massimiliano Fuksas, de aanstekelijke en inspirerende ontwerpen van de New Yorkse designer Stefan Sagmeister en de vrolijke monsters van Zozoville.

Bekijk de Chinese stranden door de ogen van Zhang Xiao. Vertoef in de sensuele fantasiewerelden van Carmen De Vos, Stefan Warth en Viva van Story. Daarnaast nieuw werk van vele topfotografen waaronder Phillip Toledano, Juergen Teller, Hellen van Meene, Julie Blackmon, David Drebin, Mark Power, William Ropp, Jocelyn Lee en Pierre Beteille.

Snoecks iPad app

Gratis iPad app

Net zoals vorig jaar hoort bij Snoecks 2013 ook een gratis iPad app. Deze app geeft een teaser van wat je in het 560 pagina's tellende jaarboek te zien krijgt. Verbluffende fotografie, boeiende verhalen en beklijvende reportages. Daarnaast bevat de app bonusmateriaal en extra's bij Snoecks 2013: wat Snoecks altijd al zo graag wilden laten zien maar waar de beperkingen van een boek een stokje voor staken.