Nieuwe prijs voor weekwinnaars: 5x Carry Speed Slim MkII

jesse kraal 2369 0
Vijf weken lang kun je een Carry Speed Slim MkII-camerariem verdienen als weekwinnaar. Elke week kiezen wij uit alle inzendingen in de Lezersgallery de beste foto. Zorg dus dat je elke week vers materiaal uploadt en wie weet hangt jouw camera er binnenkort comfortabel bij!

De nekbanden die camerafabrikanten meeleveren met hun camera's zijn lang niet altijd ideaal. Het draagcomfort is niet al te hoog terwijl ook de positie van je camera niet optimaal is. De Carry Speed Slim MkII (ter waarde van 59,95 euro) heeft niet alleen een dikkere en vooral comfortabele schouderband, ook hangt je camera zo dat hij altijd klaar voor gebruik is. Je kunt de camera met de hand grijpen en naar je oog brengen, zonder dat je vreemde capriolen hoeft uit te halen met de draagband.

Van importeur Degreef en Partner mogen we er vijf weggeven aan de komende weekwinnaars. Upload dus snel je mooiste foto's naar onze Lezersgallery en wie weet schittert jouw foto vrijdag al op onze homepage!

Carry Speed

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse