Nieuwe prijs voor weekwinnaars: 32GB Lexar-geheugenkaart naar keuze

Julian 2031 0
Iedere vrijdag kiezen we uit alle inzendingen in de lezersgallery een weekwinnaar. De fotograaf ontvangt een leuke prijs. Vijf weken lang bestaat de prijs uit een razendsnelle 32GB Lexar-geheugenkaart, beschikbaar gesteld door Foto de Vakman.

Omdat wij natuurlijk niet precies weten welk geheugen er in jouw camera past, krijg je als weekwinnaar de keuze uit drie verschillende kaarten: CompactFlash, SDHC of Micro-SDHC.

Vijf weken lang maak je kans op deze prijs. Iedere vrijdag - van 5 december 2014 t/m 2 januari 2015 - belonen we de weekwinnaar met een van deze Lexar-geheugenkaarten naar keuze:

Lexar 800x CF PROLexar CF PRO 32GB 800X UDMA7 - t.w.v €99,99

Deze CompactFlash-kaart uit de Lexar Pro-serie biedt doorvoersnelheden tot 120MB/s, dankzij de UDMA7-ondersteuning. Daarmee is deze geheugenkaart snel genoeg voor de meest veeleisende professionele spiegelreflexcamera's. De Lexar CF PRO 32GB-kaart werkt in alle camera's met CompactFlash-geheugenslot.

Meer informatie

Lexar 32GB SDHCLexar SDHC Pro 32GB 400X klasse 10 - t.w.v €55,-

Gebruikt je camera sd-kaartjes? Kies dan voor deze snelle Lexar SDHC Pro-kaart, met UHS-I-technologie. Met snelheid van 400X (60MB/s) is deze kaart uitstekend in staat om ook 1080p-films op te nemen en om te fotograferen op hoge snelheden. De geheugenkaart komt inclusief downloadbare Image Resue 4-software, om verloren of verwijderde foto- en videobestanden terug te halen.

Meer informatie

Lexar MicroSDHC 32GBLexar SDHC Micro High Speed 32GB 633X - t.w.v €54,95

Heb je al genoeg geheugen voor je spiegelreflex? Dan is dit Micro SDHC-kaartje een goede keuze. Ideaal om bijvoorbeeld de opslagcapaciteit van je smartphone of tablet uit te breiden, maar ook uitstekend geschikt voor gebruik in een GoPro of andere actioncam. De hoge snelheid van 633x (95Mb/s) zorgt voor razendsnelle bestandoverdracht in combinatie met de meegeleverde USB 3.0-adapter.  

Meer informatie

Met dank aan Foto de Vakman voor het beschikbaar stellen van de prijzen.

Kans maken?

Wil je kans maken op deze toffe prijzen? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery! De mooiste inzendingen zetten we in de Spotlight. Aan het einde van de week kiezen we uit deze selectie de weekwinnaar.