Nieuwe prijs voor weekwinnaars: Snoecks 2014

Nieuwe prijs voor weekwinnaar: Snoecks 2014

Julian 3380 1
Vijf weken lang belonen we de weekwinnaar met een exemplaar van Snoecks. Het jaarboek staat zoals altijd weer vol met inspirerende fotografie. Iedere vrijdag maken we een weekwinnaar bekend, kans maken doe je door je werk in te sturen naar de lezersgallery.

Snoecks 2014Wil jij een exemplaar vanĀ Snoecks 2014 in de wacht slepen? Stuur dan je foto's in naar de Lezersgallery. De redactie selecteert de beste inzendingen en plaatst deze in de Spotlight. Op vrijdag kiezen we uit deze selectie een weekwinnaar. Uitgeverij Scriptum stelt de komende vijf weken een exemplaar beschikbaar voor de weekwinnaar.

Snoecks 2014

Jaarboek Snoecks viert haar 90e verjaardag met onder andere Bryan Adams. Hij is niet alleen rockster, maar ook succesvol fotograaf. Snoecks 2014 toont zijn portretten van onder andere Sean Penn, Pink, Mick Jagger, Sting en Kate Moss.

Snoecks telt 550 pagina's, 18 daarvan bevatten het werk van Bryan Adams. Daarnaast vind je veel meer fotografie in indrukwekkende reportages in het jaarboek. In deze editie onder andere werk van Magnum-fotografen Antoine D'Agata en Mikhael Subotzky en Nadav Kander, Lucas Foglia, Cig Harvey, Michel Vanden Eeckhoudt en Philip-Lorca diCorcia.

Snoecks 2014

afbeelding van Sabrina de Vries

Ooh dat is een GAAF boek!! Leuk als prijs!