‘Persuit’

Nieuwe prachtvideo van stormchaser Mike Olbinski

Redactie DIGIFO... 490 0
De ‘Storm Chasing Wedding Photographer’ Mike Olbinski is weer helemaal in zijn nopjes. In een groot deel van de VS is het orkaanseizoen weer begonnen. Voor veel mensen reden om lekker binnen te blijven, maar voor Olbinski tijd om een nieuwe prachtvideo te maken.

De stormen waren dit jaar niet bij Olbinski om de hoek; om deze video te kunnen maken heeft hij in 1 maand bijna 45.000 (!) kilometer gereden en heeft hij maar liefst 10 verschillende staten bezocht. Tijdens deze reis heeft hij ruim 90.000 foto’s gemaakt die hij heeft samengevoegd in deze indrukwekkende video genaamd ‘Persuit’.

Lees ook: Pulse - Spectaculaire stormen in zwart-wit
Lees ook: Monsoon III – Mike Olbinski

Mike Olbinski

Mike Olbinski noemt zichzelf een 'storm chasing wedding photographer'. Het hele jaar is hij een drukke trouwfotograaf, maar elke zomer houdt hij leeg en neemt hij geen opdrachten aan zodat hij op elk moment een storm achterna kan. Hij houdt het weerbericht goed in de gaten en  zodra er een storm is voorspeld reist hij stad en land af om dit zo mooi mogelijk vast te leggen. De weergoden waren Olbinski dit jaar wat minder goed gezind, waardoor hij veel moest reizen. Gelukkig heeft hij een hele begripvolle vrouw.

Kijk voor meer informatie op de website van Olbinski.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie