DJI Mavic Pro vergroot draagbaarheid en mogelijkheden

Nieuwe opvouwbare drone van DJI

Redactie DIGIFO... 2268 1
DJI heeft zojuist een nieuwe drone aangekondigd. De DJI Mavic Pro is de meest compacte en gebruiksvriendelijkste drone die het bedrijf aanbiedt en beschikt over een aantal zeer interessante functies.

De DJI Mavic Pro beschikt onder andere over een volg-functie, zonder dat je als gebruiker een armband of een andere tracker  hoeft te dragen. Terwijl de Mavic Pro je volgt, zorgen twee omgevingssensoren en twintig satellieten ervoor dat de drone nergens tegenaan botst.

Lees ook: Interactieve kaart van Drone No-Fly Zones

Kleine drone met veel power

De drone is eenvoudig op te vouwen zodat je hem gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen en beschikt over een 12MP camera die met 30 fps in 4K kan filmen en bijna 100 fps in FullHD. Om de beste beelden te garanderen beschikt de Mavic Pro over een nieuw gimbal design die trilling zodanig weet te voorkomen dat het met deze drone mogelijk is om foto's te maken met een sluitertijd tot twee seconden. De Mavic Pro biedt de mogelijkheid om in DNG raw te schieten voor optimale nabewerking wat mogelijk is met de bijgeleverde mobiele software.

Prijs en beschikbaarheid DJI Mavic Pro

De DJI Mavic Pro moet al vanaf half oktober beschikbaar zijn en krijgt een adviesprijs van ongeveer € 1199,-.

Voor meer informatie over de DJI Mavic Pro kun je kijken op de website van DJI.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie

afbeelding van sami80

Ik denk een andere merk die nog met een opvouwbare drone gaat komen is Yuneec, zij blijven ook niet stil. Benieuwd wat zij gaan uitbrengen maar ik ga niet zo lang wachten haha, heb mijne al besteld bij www.dronecentraal.nl . Gopro Karma drone is al snel iedereen vergeten met deze presentatie van DJI! hoop dat het enigzins ook robust is die Mavic pro