Betere foto's onderwater

Nieuwe onderwatercamera van SeaLife met 1 inch sensor

Redactie DIGIFO... 1208 0
Het onderwatercameramerk SeaLife heeft een nieuwe camera aangekondigd. De DC2000 is de eerste camera van het merk met een 1 inch sensor en werkt tot maar liefst 60 meter.

De DC2000 beschikt over een 1 inch sony cmos sensor met 20 megapixels. De camera biedt de mogelijkheid om zowel in jpeg als in RAW te fotograferen (Adobe .DNG formaat) en kan dit tot maar liefst tien beelden per seconde. De DC2000 heeft drie verschillende onderwater kleurcorrectiefilters zodat je in verschillende soorten waters, ondiep (snorkeldiepte), diepzee en algenrijk water, de correcte kleuren krijgt.

De  camera heeft een objectief met een vast brandpuntsafstand van 31mm (kleinbeeldequivalent) dat gepaard kan worden met een optioneel fish-eye objectief, waarmee je de kijkhoek van veranderen tot 90° of zelfs 110°. Het objectief beschikt over een diafragma van maximaal f/1.8 dat per derde stop kan worden verhoogd tot f/11.

Ook beschikt de DC2000 over de mogelijkheid om te filmen in FullHD, timelapseopnames te maken en direct GIF'jes te maken.SeaLifeLees ook: Betoverende onderwater fotografie

SeaLife

SeaLife is een Amerikaans merk dat zich specialiseert in onderwaterfotografie. Het bedrijf levert niet alleen onderwatercamera's, maar ook speciale lampen en grips die speciaal ontwikkeld zijn om de beste resultaten onder water te bieden.

Kijk voor meer informatie op de website van SeaLife.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie