Nieuwe mobiele flitsers van Broncolor

Nieuwe mobiele flitsers van Broncolor

Redactie DIGIFO... 1966 0
Zojuist zijn twee flitsers van Broncolor aangekondigd. Broncolor zegt met de Siros L flitsers één van de meest krachtige, compacte, mobiele en veelzijdige monolights te produceren die momenteel te krijgen zijn.

Het bedrijf brengt naast de Siros 800 L, ook de kleinere variant de Siros 400 L uit. Deze monolights hebben een ingebouwde accu, en zijn daardoor ideaal om professioneel studiolicht mee te nemen op locatie. Met één acculading kan wel tot 440 flitsen op vol vermogen worden afgevuurd en een lege accu wordt binnen 75 minuten weer volledig opgeladen.

De Siros 400 L is de kleine broer van de 800 L  en levert ongeveer de helft van de energy. Het zijn allebei stand-alone units en ze zijn voorzien van een RFS 2.1 ontvangen voor draadloze communicatie. Ook worden beide exemplaren geleverd met een specifieke tas voor bescherming. Ook is er voor beide flitsers een 'outdoor kit' verkrijgbaar met onder andere paraplu's en een trolley.

App

Alle basisfuncties van de Siros L flitsers zijn gemakkelijk te besturen met de bronControll app, die zijn eigen wifi-netwerk creëert. De app werkt op iOs en op Android toestellen en is gratis te downloaden via de Appstores.broncolor Siros L
De Siros L flitsers zullen vanaf juli verkrijgbaar zijn voor een adviesprijs van € 1.700,- (exclusief BTW). Voor meer informatie kun je kijken op de website van transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie