Nieuwe tassen in advanced- en streetselectie

Nieuwe Manfrotto tassen voor mirrorless camera's

Redactie DIGIFO... 1317 0
Manfrotto heeft vijf nieuwe tassen aangekondigd in de advanced- en streetserie van het merk. De tassen zijn ontworpen voor gebruik met mirrorlesscamera's, objectieven en accessoires. Manfrotto richt zich met deze tassen op amateurs en gevorderde liefhebbers.

Manfrotto komt met twee nieuwe rugzakken, twee schoudertassen en een messengerbag op de markt. Waar de schoudertassen niet veel meer kunnen dragen dan een camera en twee objectieven, zijn de messengerbag en rugzakken een stuk groter. Deze tassen hebben naast ruimte voor een systeemcamera (of kleine spiegelreflex) en objectieven ook ruimte voor een iPad.ManfrottoLees ook: Manfrotto brengt fotorugzak voor DJI Phantom-drones uit

Manfrotto                                                            

Manfrotto is een Italiaans cameraaccessoiremerk dat al sinds de jaren 60 accessoires maakt. Tegenwoordig heeft het bedrijf een breed arsenaal aan producten waaronder veel cameratassen die met een mooi design, veel opslag en bescherming moeten bieden. De nieuwe tassen beschikken allemaal over een waterafstotende coating waardoor jouw camera beschermt blijft in de regen.

De tassen zijn al verkrijgbaar voor een adviesprijs variërend van € 39,95 tot €79,95.

Kijk voor meer informatie op de website van Manfrotto.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie