Nieuwe Lowepro Pro Trekker AW backpacks

Julian 1191 0
Lowepro introduceert een nieuwe serie Pro Trekker AW backpacks. De grote tassen zijn bedoeld om een professionele camera-uitrusting comfortabel te kunnen vervoeren tijdens lange tochten.

Met de Pro Trekker AW backpacks richt Lowepro zich op de natuurfotograaf die voor hobby of beroep te voet lange afstanden overbrugt. De tassen zijn voorzien van 10 aanpassingspunten in de draagconstructie, een vak voor drinksystemen en vervaardigd uit lichtgewicht materiaal. Het afneembare bovendeksel kun je tevens gebruiken als heuptas.

De tassen worden op de nodige plaatsen verstevigd en beschikken over extra sterke ‘heavy-duty’ ritsen. Een AW-hoes is aanwezig voor bescherming tegen weerselementen. Met behulp van een verstelsysteem kan het draagharnas losgemaakt worden van de tas en omhoog of omlaag versteld worden.


Aan de binnenzijde vind je een zacht en aanpasbaar interieur, diverse vakjes voor geheugenkaartjes en een laptophoes. De Pro Trekker AW verschijnt in drie maten: de 300 AW, 400 AW en 600 AW.

De nieuwe backpacks zijn in de loop van november verkrijgbaar. De Pro Trekker 300 AW kost 479 euro, de grotere 400 AW krijgt een adviesprijs van 549 euro en het grootste model, de 600 AW, kost 599 euro.

Afmetingen en specificaties