Nieuwe Lastolite-producten in de Joe McNally Signature Collection

Julian 1765 0
Transcontinenta, officiële importeur van Lastolite in Nederland, kondigt een aantal nieuwe Lastolite producten aan: drie nieuwe producten in de Joe McNaly Signature Collection en drie nieuwe Urban Background designs.

De producten van de Joe McNally Collectie zijn ontwikkeld in samenwerking met de bekende fotograaf. Zijn praktijkervaring is geïntegreerd met Lastolite's productontwikkeling, aldus het persbericht.

Joe McNally Ezybox Speed-Lite

De Joe McNally Ezybox Speed-Lite is een mini-softbox van 22 x 22cm, die je rechtstreeks op een reportageflitser kunt bevestigen. Op de camera, of los daarvan. De softbox is voorzien van één externe en drie alternatieve interne diffusers (1 stop, Soft Silver en Soft Gold), die in combinatie met de witte binnenkant moeten zorgen voor perfect verdeeld zacht licht. De adviesprijs bedraagt 105 euro.

Lastolite Joe McNally Ezybox Speed-Lite

Joe McNally Skylite Rapid

De Joe McNally Skylite Rapid met maskers heeft een stevige aluminium frame, dat snel te monteren is en betrouwbare verlichtingscontrole levert. Het maskersysteem biedt eenvoudige aanpassingen voor lichtvorming. De Joe McNally Skylite is compatibel met alle Lastolite Skylite Rapid-accessoires en stoffen. De adviesprijs bedraagt 269 euro.

Lastolite Joe McNally Skylite Rapid

Joe McNally 4:1 paraplu

De Joe McNally 4:1 is een paraplu met meer flexibiliteit en controle dan welke andere paraplu van haar omvang, aldus de fabrikant. De paraplu kan gebruikt worden in de volgende configuraties: White Bounce, Silver Bounce, Shoot Through en Shoot Through met Square Mask. Het afneembare masker moet zorgen voor een softbox-achtige verlichting en geeft je de mogelijkheid om te schakelen van een circulair naar een vierkant catchlight. Adviesprijs 179 euro.

Lastolite Joe McNally 4:1 paraplu

Nieuwe desgins voor Urban Background Collectie

Lastolite komt met nieuwe designs voor de 'Urban Backgrounds'. Deze zijn gemaakt van kreukvrije stof en bedoeld om overal een outdoor look te kunnen creëren. Elke dubbelzijdige background heeft een unieke stedelijke uitstraling. De opvouwbare achtergronden zijn draagbaar en snel op te zetten. De nieuwe Urban Backgrounds met afmetingen van 1.5 x 2.1 meter zijn beschikbaar in drie combinaties: Derelicit Wall/Wooden Fence, Shutter/Distressed Door en Tarnished Metal/Container. De adviesprijs bedraagt 220 euro.

Lastolite Urban Background collectie