Nieuwe kleurenpolaroids Impossible onthuld

Redactie 677 0
De eerste kleurenpolaroids op de nieuwe kleurendirectklaar-film van Impossible zijn onthuld tijdens de opening van de Impossible Exhibition op het fotografiefestival in Arles, Frankrijk.

Deze eerste kleurenpolaroids zijn geschoten op hetzelfde 'beta volour'-materiaal als dat gebruikt werd voor de eerste pre-productie tests, aldus Impossible. De nieuwe kleurenpolaroids komen vier maanden nadat het bedrijf twee versies van de zwart-witfilms geïntroduceerd heeft. De officiele releasedatum van de kleurendirectklaar-film is 29 juli, maar in Arles kan dus al een voorproefje genomen worden.      

Foto © Herve Plumet

Fotografen

Het initiatief van de expositie kwam van Valerie Hersleven, die dertien fotografen gestrikt heeft om het nieuwe materiaal van Impossible uit te proberen. Zo werkten fotografen als Coco Amardeil, Mathieu Bernard-Reymond, Julia Fullerton-Batten, Louis Gaillard, Peter Granser, Frédéric Guelaff, Laurent Humbert, Christoph Morlinghaus, Hervé Plumet, Estelle Rancurel, Michael Schnabel, Bjorn Tagemose en Jan Van Endert mee aan de expositie.


Foto © Bjorn Tagemose


Foto © Julia Fullerton

Foto © Christoph Morlinghaus


Foto © Jan van Endert

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie