Nieuwe HP camera in september

Redactie 505 0
HP heeft aangekondigd in september 2006 de nieuwe Photosmart R967 Digital camera uit te brengen.

Dit is een ultracompacte 10-megapixel camera die beschikt over een 3x optische en 10x digitale zoom. Het 3 inch LCD-scherm kan onder een hoek van 170 graden bekeken worden. Natuurlijk is het toestel uitgerust met de nieuwste digitale technologieën, zoals automatische in-camera rode ogencorrectie, PictBridge-ondersteuning en anti-shake modus.

De stijlvolle HP Photosmart R967 Digital camera is speciaal ontwikkeld om in een variatie aan condities te kunnen fotograferen. Zowel voor situaties binnenshuis als buiten is de camera met behulp van de 17 shooting modes optimaal in te stellen.

Met de Adaptive Lighting Bracketing is het mogelijk om met één druk op de knop, drie versies van hetzelfde beeld te vast te leggen. De eerste foto wordt gemaakt zonder Adaptive Lighting, de tweede met Adaptive Lighting in de laagste stand en de derde keer in de hoogste stand. Achteraf kan het beste beeld gekozen worden.

Ook kan de camera zelf panoramafoto’s creëren met de In-camera Panorama Stitching optie. De adviesprijs zal €349 bedragen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie