Nieuwe GoPro camera in 2017

Nieuwe GoPro camera in 2017

Nadja Geskus 1236 0
Hoewel er geruchten de rondte gingen dat er geen nieuwe Hero zou komen, gaat er toch een nieuwe GoPro camera aankomen in 2017. Dat is ook niet heel gek, want de fabrikant moet een verlies van $116 miljoen compenseren.

Verlies

De laatste tijd gaat het niet zo heel best met GoPro. Zo heeft de Hero 5 productie wat problemen en de Karma drone is zelfs teruggeroepen. Door al deze problemen heeft het bedrijf een verlies geleden van wel $116 miljoen. De fabrikant is natuurlijk op zijn zachtst gezegd niet zo blij met deze problemen en hoopt dit jaar weer winstgevend te worden.

Nieuwe camera

Ondanks dat het bedrijf nog niet bekend wil maken of er nog nieuwe producten op de markt gaan komen, bevestigde ze wel dat ze dit jaar nog een nieuwe camera gaan uitbrengen. De nieuwe Hero 6 zit er dus aan te komen! Eerder werd gedacht dat er geen nieuwe Hero camera zou komen, omdat er al zo’n lange tijd tussen zit, maar die geruchten gaan niet meer op. Wanneer de camera precies uitkomt en wat voor functies hij heeft zijn nog niet bekend, maar we weten in elk geval wel dat de Hero 6 er aan komt!

Nieuwe GoPro camera in 2017

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja