Nieuwe functies in Affinity Photo 1.5

Nieuwe functies in Affinity Photo 1.5

Nadja Geskus 649 0
Er is recent een grote update verschenen van Affinity Photo. Niet alleen bevat de applicatie in versie 1.5 een ondersteuning voor de Touch Bar van de nieuwe MacBook Pro, maar je kunt ook 360-graden foto’s maken en bewerken én de applicatie werkt nu ook op Windows.

Nieuwe functies

Affinity Photo 1.5 bevat een aantal opvallende nieuwe functies. Een daarvan is de ondersteuning voor de Touch Bar van de nieuwe MacBook Pro. Andere nieuwe mogelijkheden zijn dat je volledige 32-bits kleuren HDR-bestanden kunt maken, 360-graden foto’s kunt maken en batch-bewerkingen met macro’s.

Nieuwe functies in Affinity Photo 1.5

Windows

Voor veel mensen is dit misschien nog wel het belangrijkste aan de nieuwe update; de applicatie werkt nu ook op Windows. Nóg fijner is dat ontwikkelaar Serif 100 procent compatibiliteit belooft tussen Windows en Mac. Bestanden zijn dus vrij tussen Windows en Mac uit te wisselen.

Affinity Photo

Wil je gebruik maken van Affinity Photo 1.5, dan is de applicatie  nu tijdelijk met €10,- korting verkrijgbaar. In de App Store en op de website van Serif is Affinity Photo verkrijgbaar voor €39,99.

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja