Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70

Nieuwe Fujifilm Instax Mini 70: Michael Kors

Fabienne Keijzer 3131 0
Een samenwerking tussen Fujifilm en modeontwerper Michael Kors levert een hele modieuze Instax Mini 70 camera op. De compacte gouden instant-camera is een leuk hebbedingetje voor fashionista’s.

Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70

De Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70 is een gouden versie van de originele Instax Mini 70. De camera heeft daarom ook dezelfde specificaties als de reguliere versie, een ingebouwde flitser, 60mm lens, viewfinder en een selfie-modus. Het grote verschil, naast de kleur, is de prijs. Waar de Instax Mini 70 een zeer betaalbare instant camera is, is de Michael Kors-versie een stuk prijziger. De camera kost zo’n 150 dollar en de films kosten per twee rond de 15 dollar.

Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70

Beschikbaarheid en prijs

De Michael Kors x Fujifilm Instax Mini 70 zal vanaf 20 oktober verkrijgbaar zijn. Omdat het een limited edition is zal hij waarschijnlijk na de kerstdagen niet meer te verkrijgen zijn. Volgens Fujifilm is de camera alleen te verkrijgen via Michael Kors winkels en via de website. Dit kan nog veranderen. 

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne