Nieuwe fotowedstrijden voor DutchPhotoZone-leden

Julian 1299 0
DutchPhotoZone en DIGIFOTO Pro zijn in samenwerking een nieuwe serie fotowedstrijden gestart. Deze ‘uitdagingen’, waarin prijzen te winnen zijn, zullen op regelmatige basis terugkeren.

De eerste foto-uitdaging krijgt als thema ‘abstract’, wat door de deelnemers geheel naar eigen invulling geïnterpreteerd mag worden. De looptijd van de wedstrijd bedraagt een maand. Ingezonden foto’s moeten binnen deze periode zijn gemaakt.

Prijzen

Na afloop van de inzendtermijn zal de jury, bestaande uit leden van Team-DPZ en forumleden, uit de inzendingen vijf winnende foto’s uitkiezen. Pixum heeft voor deze wedstrijd de volgende prijzen beschikbaar gesteld:


Naast hun prijs ontvangen alle winnaars een jaarabonnement DIGIFOTO Pro Magazine (4 edities). Mocht je al abonnee zijn, dan kun je het abonnement cadeau doen aan een persoon naar keuze. Abonnementen worden niet automatisch verlengd, je zit dus nergens aan vast.

Publicatie

De winnende foto’s worden gepubliceerd op digifotopro.nl, ook maken winnaars kans op publicatie in DIGIFOTO Pro Magazine. In elke editie zal een selectie aan winnaars te zien zijn.

Meedoen

Leden van DutchPhotoZone kunnen meedoen aan de wedstrijd. Op het forum vind je alle details en wedstrijdvoorwaarden. Ook nieuwe leden met passie voor fotografie zijn welkom op DPZ, aanmelden is gratis.

DPZ Fotowedstrijd 'Abstract'

Naast deze kleinere fotowedstrijden zullen DutchPhotoZone en DIGIFOTO Pro binnenkort weer een grote wedstrijd organiseren, waarin flinke prijzen te winnen zijn.

Over DutchPhotoZone
DutchPhotoZone is een platform waar zowel amateur-, als (semi)professionele fotografen hun kennis en ervaring kunnen delen, met als gezamenlijk doel de kwaliteit van hun fotografie te verbeteren. Leeftijd, ervaring, of camera is niet van belang. Wel belangrijk is een kritische blik op eigen werk en een serieuze interesse in fotografie. Het forum wordt beheerd door een team van vrijwilligers. Gebruik van het forum is gratis, wel is een registratie vereist om reacties te plaatsen.