Nieuwe fotografieprijs PIA d'Or

jesse kraal 3689 4
Vier vakorganisaties en een vakbeurs op het gebied van fotografie hebben een nieuwe fotoprijs in het leven geroepen. De PIA d'Or wordt uitgereikt in vier categorieën: Bruidsfotografie, Portret, Reclame/Industrieeel en Creatief beeld.

Professional Imaging is de vakbeurs achter de prijs, deelnemende organisaties zijn BFV, SVFN, D.I.P.P. en Colour Art Photo. Met de prijs willen ze het professionele beeld onder de aandacht brengen van het publiek.

Inzenden is alleen mogelijk als je bij de Kamer van Koophandel staat ingeschreven en werkzaam bent als professioneel fotograaf, daarnaast kost het inzenden per foto 20 of 30 euro ex. btw. Het eerste tarief is voor leden van deelnemende organisaties, het tweede tarief is voor niet-leden. Het prijzengeld bedraagt maximaal 500 euro, in de vorm van een waardecheque te besteden bij een aantal bedrijven.

Een wedstrijd valt of staat met de kwaliteit van de inzendingen. De voorbeeldfoto's op de website van de PIA d'Or doen denken aan het werk van de klassieke vakfotograaf, we moeten de inzendingen afwachten om te zien of er vernieuwende fotografie komt bovendrijven. Als je zelf een gooi wilt doen naar de award, dan moet je voor 30 november je foto inzenden.

PIA d'Or

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van Frits de Beer

Leuk.... maar wat ONGELOFELIJK slecht opgenomen.
Dat kan toch niet in deze tijd ?????

afbeelding van alex timmermans

Men moet minimaal eur 20,= ex BTW betalen per ingezonden foto !!??
Mooi lucratieve business........................

afbeelding van Anonymous

Die prijzen zijn best belachelijk als je kijkt wat ermee gewonnen kan worden, de promotie ook, en.. PIA d'Or?

:')

"Is uw prijzenkast groot genoeg voor deze prijs?"

afbeelding van Anonymous

Dokken om mee te doen? Je kunt beter meedoen aan de tombola van een plaatselijke sportclub, dan heb je nog kans dat je de zelf als prijs ingebrachte leverworst terugwint.