Nieuwe fotografieopleiding start in Amsterdam

Raymond 699 0
In augustus dit jaar gaat in Amsterdam een nieuwe fotografieopleiding van start. Photo Wise wil zich onderscheiden door persoonlijke begeleiding en kleinschalige leergroepen.

Photo Wise zegt zich vooral te richten op de fotografische praktijk. Het wil een alternatief bieden voor de volgens hen grootschalige particuliere opleidingen, waar het volgens hen ontbreekt aan  voldoende persoonlijke begeleiding.

Bij Photo Wise heb je de keuze uit drie opleidingen: PF1, PF2 en PF3. De opleidingen bevatten respectievelijk 1, 2 en 3 lesdagen per week. Dit zijn opleidingen vanaf de basis; er is geen basiskennis of ervaring in de fotografie vereist.

In het begin van de opleidingen wordt, naast digitale-, gebruik gemaakt van analoge technieken. .

De docenten van Photo Wise zijn professionele beeldmakers uit sectoren als de reclamefotografie, foodfotografie, redactionele fotografie, documentaire fotografie en beeldende kunst.

Opleidingskosten

Opleiding PF1  -  1 dag per week (alle 4 jaren)   -  voor een heel studiejaar  -  € 3132,-
Opleiding PF2  -  2 dagen per week (alle 3 jaren)  -  voor een heel studiejaar  -  € 5950,-
Opleiding PF3  -  3 dagen per week (1ste en 2de jaar)  -  voor een heel studiejaar  -  € 7404,-
Opleiding PF3  -  Portfoliojaar (3de jaar)  -  2 dagen per week  -  € 4572,-

Prijzen zijn inclusief lesmateriaal en materiaalverbruik tijdens de lessen. Prijzen kunnen per jaar worden aangepast volgens consumenten prijsindex op basis van het prijsniveau bij de start van de opleiding. Voor opleidingen die starten in 2009 wordt geen inschrijfgeld gerekend.

Voor de fotografieopleidingen zijn nog plaatsen beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen informatie aanvragen via een webformulier.

Naast opleidingen biedt Photo Wise workshops aan. Meer informatie over de opleidingen en  workshops vind je op de website van Photo Wise.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond