Nieuwe firmware aangekondigd voor Ricoh GR Digital III

Raymond 396 0
Ricoh heeft nieuwe firmware aangekondigd voor de GR Digital III compactcamera. De update voegt nieuwe functionaliteit toe en verbetert onder meer de playback-functie .

Een van de nieuwe functionaliteiten is de ondersteuning voor de externe GF-1 flitser. Wanneer je deze flitser op de flitsschoen bevestigd, kun je deze gebruiken met een druk op de flitsknop. In snap-modus kun je met de nieuwe firmware kiezen voor een 'vaste' scherpstelafstand van 1,5 meter. Verder is het bladeren door de foto's vergemakkelijkt en kun je tijdens het fotograferen snel wisselen van ISO-stand door middel van het instelwieltje.

De nieuwe firmware is vanaf 1 december 2009 gratis te downloaden van de Ricoh-website.


afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond