Nieuwe Elinchrom-flitsers medio december verkrijgbaar

Julian 1949 0
Op de Photokina introduceerde Elinchrom het betaalbare D-Lite RX ONE-systeem. Importeur FotoFlits laat nu weten dat de nieuwe flitsers medio december beschikbaar zijn, ook zijn alle prijzen bekend.

Met het D-Lite RX ONE-systeem gaat Elinchrom de strijd aan met reportageflitsers. De 100Ws-flitsers zijn ongeveer twee keer zo sterk als een krachtige speedlight, terwijl de prijs ongeveer gelijk is.

Op de Photokina kregen we al de prijs voor een set te horen, nu weten we ook de prijzen voor de losse flitsunits. Die beginnen bij 146 euro voor een D-Lite RX ONE-flitskop. Een set bestaande uit twee flitsers, statieven en paraplu's kost 425 euro.

Elinchrom D-Lite RX 2 en 4

Er was meer nieuws op de Photokina. Ook werden deĀ  nieuwe D-Lite RX 2 en 4 gepresenteerd. Deze kosten respectievelijk 236 en 282 euro per flitskop. Er zijn diverse sets verkrijgbaar, vanaf 619 euro.

Elinchrom BRX 250 en 500

Ook de Elinchrom BRX 250 en 500 hebben nu een prijskaartje. De units kosten afzonderlijk 339 en 389 euro. Een complete set begint bij 859 euro. De nieuwe Elinchrom-apparatuur is medio december verkrijgbaar in Nederland.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.