Nieuwe editie Fujifilm X Magazine

Mark Moed 1450 0
Goed nieuws voor fans van Fujifilm X camera's": de twaalfde editie van het Fujifilm X Magazine is uit. Het tijdschrift is gericht op gebruikers van Fujifilm X systeemcamera's. Het is online te lezen en geheel interactief.

Fans en gebruikers van een bepaald cameramerk willen zo veel mogelijk weten over hun favoriete merk. Alles over techniek, bestaande en toekomstige camera's, objectieven en accessoires. Plus het werk dat fotografen met apparatuur van het betreffende merk hebben gemaakt. Het Fujifilm X Magazine voldoet zeker aan deze eisen.

Fujifilm X Magazine inhoud

Fujifilm X Magazine 12 biedt ondermeer de volgende onderwerpen; een interview met Yukio Ucheda, de fotograaf die Fujifilm adviseerde tijdens de ontwikkeling van het X-systeem. Yukio was een fan van Leica camera's en adviseerde Fujifilm een digitale versie van een klassieke meetzoekercamera te maken.

Indrukwekkend

Het magazine toont ook het werk van de fotograaf Eduardo Marques die indrukwekkende landschapsopnames op de Azoren maakte met zijn Fujifilm X-T1 camera's.

Fotografietips

Verder worden er tips gegeven voor het fotograferen van nachtelijke scenes en het werken met grote lensopeningen. In eerste instantie lijkt het magazine over slechts negen pagina's te beschikken, maar elke pagina heeft een aantal subpagina's.

Klik hier om het Fujifilm X Magazine te lezen.

afbeelding van Mark Moed

Mark Moed | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark