Nieuwe Creative Aperture's voor Lensbaby

Redactie 812 0
Een aantal maanden geleden hield Lensbaby een wedstrijd onder haar gebruikers om nieuwe vormen voor hun Creative Aperture Kit te verzinnen. De winnende designs zitten nu in de tweede versie van het pakket.

De Creative Aperture Kit 2 bestaat uit negen verschillende diafragma-schijven, vijf ontworpen door de winnende Lensbaby-fotografen, vier door medewerkers. De schijfjes worden in een Lensbaby-objectief gezet in plaats van de ronde diafragma-schijf die er normaliter in zit. Hierdoor zullen felle lichtpunten in de achtergrondonscherpte de vorm van het schijfje aannemen.


Creatief

De schijven met onder andere bloem-motiefjes, sterretjes, hartjes en vogels. in de Creative Aperture Kit 2 zijn te gebruiken met de meeste Lensbaby-objectieven, waaronder de Single en Double Glass, Plastic en Soft Focus. De set is te bestellen voor 19.95 dollar. In het pakket zit één onbewerkte schijf, waar je je creativiteit op los mag laten.  Heb je meer inspiratie, dan kun je voor 9.95 dollar tien blanco schijfjes kopen.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie