Nieuwe Canon 5D Mark II video van Vincent Laforet

Julian 592 0
Vincent Laforet maakte naam met zijn korte film Reverie, geschoten met een 5D Mark II. Op zijn blog is nu meer filmmateriaal te zien, met beelden uit verschillende videoprojecten waar hij aan werkt.

De afgelopen weken kreeg de Amerikaanse fotograaf zeven keer een preproductiemodel van de Canon EOS 5D Mark II ter beschikking. Twee nachten gebruikte hij voor het maken van de korte film Reverie, ondertussen is Laforet met verschillende andere projecten bezig geweest. Hiervan is nu materiaal te zien in ‘7 days – 7 shoots’. De nieuwe video toont korte fragmenten van de verschillende projecten waar Laforet aan werkt.Bekijk '7 days - 7 shoots' op SmugSmug

Meer op komst
Laforet laat weten nog bezig te zijn met het bewerken en schieten van meer filmmateriaal voor zijn projecten. Nu de eerste 5D Mark II camera's de winkels uitrollen, wil hij alvast wat van zijn materiaal laten zien. Laforet belooft binnenkort met meer materiaal te komen, waaronder een ‘achter de schermen’ video en tips en trucs voor het filmen met de 5D Mark II.