Nieuwe cameratas voor je Lomo’Instant

Nieuwe cameratas voor je Lomo’Instant

Nadja Geskus 776 0
Lomography en Above the Fray introduceren de nieuwe Lomo’Instant cameratas, speciaal ontworpen voor je Lomo’Instant. Deze tas beschermt je instant camera perfect!

Nieuwe cameratas voor je Lomo’Instant

Design

De tijdelijke samenwerking, tussen Lomography en Above the Fray, combineert functionaliteit en briljant design in een uniek product. De tas, speciaal ontworpen voor de Lomo’Instant, is van hoogwaardig plantaardig gelooid leer en handgemaakt. Het leer is afkomstige uit het Verenigd Koninkrijk en volgens Lomography wordt het leer met de tijd nog beter. Daarnaast geeft het een mooie look aan de tas. De tas heeft een gevouwen ontwerp, dat ervoor moet zorgen dat de tas niet gaat scheuren.

Omdat de tas speciaal voor de Lomo’Instant is ontworpen, is hij vrij klein, maar hij biedt genoeg ruimte voor al je accessoires. Aan de binnenkant van de tas zitten deviders om je spullen te beschermen en het zorgt ervoor dat alles netjes op zijn eigen plaats blijft. De tas heeft een stevige riem die je in lengte kunt verstellen.

Nieuwe cameratas voor je Lomo’Instant

Beschikbaarheid

Je kunt de tas alvast bestellen via de website, maar de Lomo’Instant is pas eind september 2016 leverbaar. Let op! Alle items die je tegelijkertijd met de tas besteld, zullen samen met de tas worden geleverd.

Nieuwe cameratas voor je Lomo’Instant

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja