Nieuwe producten voor compacte camera's

Nieuwe cameratas en accessoires van ONA

Redactie DIGIFO... 1176 0
Het luxe camera-accessoiremerk ONA heeft laten weten met een aantal nieuwe producten op de markt te komen. De drie producten zijn gericht op gebruikers van compacte mirrorlesscamera's en hebben allemaal een stijlvol retro design.

De nieuwe cameratas van ONA, genaamd 'Bond Street', is de meest compacte cameratas die het merk tot nu toe heeft ontworpen en heeft ruimte voor één body, twee objectieven en een aantal kleine accessoires of persoonlijke spullen. Het ontwerp van de tas is afgeleid van de populaire Bowery tas van het merk en levert dezelfde stijl en functies.ONAONAONA

ONA accessoires

Behalve een nieuwe tas heeft ONA ook laten weten met de Kyoto op de markt te komen, een nieuwe polsband met suède binnenkant voor extra comfort, en de Beacon te introduceren. De Beacon is een unieke koker die lijkt op een ouderwetse objectievenhoes met ruimte voor een kleine camera en twee objectieven. De Beacon beschikt over drie verdelers die geheel naar smaak kunnen worden verplaatst.

Prijs en beschikbaarheid

Alle nieuwe producten van ONA zijn vanaf vandaag beschikbaar. De Bond Street tas krijgt een verkoopadviesprijs van rond de 219,- Amerikaanse dollars, de Kyoto polsband van 49 dollar en de Beacon een adviesprijs van 149 dollar. De adviesprijs in Euro's is nog niet bekend.

Kijk voor meer informatie op de website van ONA.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie