Nieuwe actioncamera van Rollei

Nieuwe actioncamera van Rollei

Redactie DIGIFO... 836 0
Rollei heeft zojuist een nieuwe actioncamera aangekondigd met 4K filmmogelijkheden en filmen in super slow-motion. De Rollei Actioncam 430 met 4K is de meest complete actioncam in het assortiment van Rollei.

De Rollei Actioncam 430 kan, zoals de naam al doet vermoeden, filmen in 4K met 30 beelden per seconde. De camera kan FullHD beelden schieten tot maar liefst 120 beelden per seconde en voor wie échte slow-motion beelden wil, kan de camera zelfs beelden maken met 200 beelden per seconde. Deze slow-motion beelden kunnen echter alleen opgenomen worden met HD resolutie (1280 x 720 pixels).

Naast videobeelden kan de camera ook series foto’s maken, timelapsebeelden schieten en heeft de Actioncam 430 ook een loop-functie waarmee de camera na een ingestelde tijd nieuwe beelden maakt, tenzij de oude worden opgeslagen, zodat je niks van de actie mist door een volle geheugenkaart.Rollei Actioncam 430 Lees ook: Rollei Pro Filter systeem

Dé Rollei actioncam voor de sportliefhebber

De Actioncam 430 is een echte camera voor de sportliefhebber. Bij de camera wordt onder andere een autolader meegeleverd, zodat je onderweg je camera kan opladen, er zit software bij voor locatiebepaling en de camera is draadloos te besturen met de meegeleverde polsafstandsbediening. Ook de veiligheid van de gebruiker is in acht genomen bij het ontwerp van deze camer. Zo is de camera te bevestigen met den Rollei Safety-Pad, die de camera tijdens een harde val direct loslaat van de mount, zodat de gebruiker geen extra letsel oploopt.

Prijs en beschikbaarheid

De Rollei Actioncam 430 ligt eind september in de winkels met een adviesprijs van € 269,95.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Rollei.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie