Nieuw van Lumulabs: Lumu Power

Nieuw van Lumulabs: Lumu Power

Jasper van Bladel 1994 1
Licht meten wordt gemakkelijk met de Lume Power van Lumelabs. De Lume Power kan diverse zaken meten vanaf je iPhone: licht, kleurtemperatuur, flitslicht en diafragma. Een lichtmeter, maar dan anders.

De Power is een uitgebreidere versie van de al eerder op de markt verschenen Lumu Lite.

De Lumu Power heeft twee meetsensors in de lichtmeetmodule, waarvan één fotodiode voor het meten van bestaand of flitslicht en een True Color-sensor voor het meten van de kleurtemperatuur. De Lumu Power heeft een behuizing van roestvrij staal en hij wordt in de Lightning connector van een compatibele iPhone of iPad geplaatst.

De Lumu Power kan dus een groot aantal verschillende parameters tegelijk meten, waar je voorheen verschillende tools moest gebruiken kun je nu dus terecht bij de Lumu Power.

Het bedrijf zegt dat hun Lumu Power accurater is dan het menselijk oog en daardoor zeer betrouwbare metingen doet.

De Lumu Power, die overigens ook door een Crowdfundingactie het leven heeft gezien, kost 229 dollar in pre-order. De retailprijs wordt 299 dollar.

Meer info: Lu.mu  

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper

afbeelding van FotoWil

Ben benieuwd of het goed werkt, ik heb er één besteld.
Handig om voor de opnamen, bij foto en video, de kleur te weten. Meten is weten,gissen is missen;-)