Laatste objectief van de Trioplan trilogie

Nieuw Trioplan 35+ objectief op Kickstarter

Redactie DIGIFO... 717 0
Meyer-Optik heeft zojuist een Kickstartercampagne gestart om een nieuw objectief op de markt te brengen. De Trioplan35+ is een moderne versie van een eeuwenoud ontwerp, beschikt over het beroemde zeepbubbel-bokeh en is het laatste objectief in de Trioplan trilogie die Meyer-Optik op de markt wil brengen.

Dit nieuwe objectief heeft met 35mm de grootste beeldhoek van alle Triopan-objectieven die eerder verschenen en is volgens Meyer-Optik een optimaal objectief voor het vertellen van verhalen met prachtige kleuren. Uiteraard levert het objectief ook de beroemde zeepbubbel-bokeh waar de Trioplan-objectieven bekend om staan.

Lees ook: Gouden en platina Meyer-Optik Goerlitz-objectieven aangekondigd

 

Trioplan trilogie

Ruim honderd jaar geleden kwam de objectievenontwerper Hugo Meyer met de eerste versie van de Trioplan-objectieven. Deze objectieven zijn een tijd lang van de markt verdwenen en een aantal jaar geleden is er door middel van een Kickstarter-project nieuw leven in de objectieven geblazen. Het 100mm en 50mm objectief zijn eerder verschenen en nu komt het bedrijf met een veelbelovend 35mm objectief.

Het bedrijf is net de Kickstartercampagne gestart en heeft nu al (ruim) de beoogde $ 50.000,- behaald.  

Kijk voor meer informatie op de Kickstarter-pagina van het project.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie