4.5 x vergroot

Nieuw super macro-objectief van ZY Optics

Redactie DIGIFO... 790 0
ZY optics heeft aangekondigd met een nieuw objectief op de markt te komen. Het Miktakon 20mm f/2 objectief is zeer compact en vergroot het onderwerp tot 4.5 keer.

Het nieuwe objectief maakt het mogelijk om objecten scherp op de foto te krijgen vanaf 20 centimeter van het objectief. Met een vergroting van 4 tot 4.5 keer is het dus echt een objectief om de kleinste details vast te leggen en ZY Optics laat weten dat dit objectief niet alleen geschikt is voor fotografen, maar dat het ook een uiterst interessant objectief is voor wetenschappelijke onderzoeken.

Het objectief heeft een diafragma van f/2 tot en met f/16, beschikt slechts over drie diafragmabladen en is met een totale lengte van zes centimeter zeer compact. Het objectief beschikt niet over autofocus, dus je zal zelf scherp moeten stellen.Nieuw super macro-objectief van ZY OpticsNieuw super macro-objectief van ZY OpticsNieuw super macro-objectief van ZY OpticsLees ook: Hypnotiserende timelapsevideo van kleuren in macro

Prijs en beschikbaarheid ZY Mitakon Supermacro

Het supermacro-objectief van ZY Optics is vanaf vandaag te bestellen voor Sony-, Canon-, Nikon-, Pentax-, MFT- en Fujifilmcamera's, voor een adviesprijs van $ 199,-.

Voorbeeldfoto's geleverd door ZY Optics.

Kijk voor meer informatie op de website van ZY Optics.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie