Nieuw: Samyang 20mm T1.9 voor video

Nieuw: Samyang 20mm T1.9 voor video

Jasper van Bladel 973 0
Gisteren zag je al dat Samyang een nieuw objectief introduceerde, de 20mm f/1.8. Samyang brengt dit objectief nu ook in een variant voor video: een 20mm T1.9 voor Full-Frame DSLR en mirrorless camera’s.

Samyang levert het nieuwe objectief, de lichtsterke groothoek 20mm f/1.8, ook in een speciale video-variant. De Samyang 20mm T1.9 ED AS UMC objectief voldoet aan de wensen van filmmakers én fotografen die ook serieus willen filmen met hun bestaande fotocamera. Deze nieuwe Samyang objectieven zijn bedoeld voor iedere serieuze professionele- of amateurfilmer die behoefte heeft aan een lichtsterke vaste brandpunt tegen een aantrekkelijke prijs.

Follow focus

De Samyang video serie objectieven staat precies videowerk toe door de T markeringen. Aangezien de objectieven voorzien zijn van een gekartelde scherpstelring, zijn ze standaard te gebruiken met een follow focus systeem. Het diafragma is stil en soepel in te stellen met de ontkoppelde traploze diafragmaring. Tevens staan de afstandsschaal en T-nummers op beide zijden van het objectief voor extra gemak bij het filmen.

Meer info over Samyang en dit nieuwe objectief, is te vinden op www.samyangbenelux.com of via importeur Transcontinenta.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper