Het nieuwe werkpaard van Rollei

Nieuw Rollei Alpha XL statief

Redactie DIGIFO... 2049 0
Camerafabrikant Rollei heeft zojuist een nieuw statief aangekondigd. De Rock Solid Carbon Alpha XL is het nieuwe topmodel van het bedrijf en is ontwikkeld om in elke omstandigheid gebruikt te worden.

Het nieuwe statief van Rollei heeft een draagvermogen tot 60 kilogram en heeft een werkhoogte van 12 tot en met 195 centimeter. Om stabiliteit te garanderen en het gewicht beperkt te houden is het statief gemaakt van acht lagen kruislings geweven carbon en hebben de statiefpoten een grote diameter.Rollei XL statiefLees ook: Nieuwe actioncamera van Rollei

Rollei statief voor alle omstandigheden

De Rollei Alpha XL is ontwikkeld om in alle omstandigheden uitstekend werk te leveren. Daarom wordt het statief geleverd met spikes en rosetten, die aan de poten bevestigd kunnen worden voor extra stabiliteit op ieder terrein. Ook zijn de statieven goed bestand tegen corrosie en kunnen dus zorgeloos gebruikt worden in zout, nat en blubberig terrein.

Het Rollei Alpha XL statief is deze maand nog beschikbaar en krijgt een adviesprijs van € 699,99. Het statief is al te bekijken op photokina. De fotografiebeurs in Keulen waar de redactie van DIGIFOTO Pro bij zal zijn.

Klik hier voor al het nieuws omtrent photokina. Kijk voor meer informatie over het statief op de website van Rollei.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie