Nieuw: de Polaroid Pop!

Nieuw: Polaroid Pop - instant digitale camera

Fabienne Keijzer 1609 0
Nieuws vanuit Las Vagas: tijdens CES heeft Polaroid de Pop aangekondigd, een nieuwe instant camera die de klassieke Polaroid-stijl foto’s direct vanuit de camera print. De kleine camera heeft een 20 megapixel sensor en kan video’s opnemen in 1080p HD.

Polaroid viert 80ste verjaardag in 2017 

Polaroid viert in 2017 zijn 80ste verjaardag, en het bedrijf doet dat onder andere met de introductie van een nieuw hebbedingetje. De Polaroid Pop is een nieuwe instant digitale camera die gebruik maakt van 3.5 bij 4.25-inch film. Een gemaakte foto wordt direct geprint in 3 bij 4-inch formaat om een Polaroid-stijl rand te creëren. Voor het printen wordt gebruik gemaakt van de ZINK Zero Ink-technologie, waarbij gekleurde kristallen traditionele chemicaliën vervangen.

Polaroid Pop

Polaroid Pop - instant en digitaal 

Je kunt de Polaroid Pop ook gebruiken als reguliere digitale camera. De Pop heeft een 20 megapixel CMOS-sensor en een dual LED-flitser. Op het 3.97-inch touchscreen kun je de resultaten bekijken. Video’s neem je op in 1080p HD mét beeldstabilisatie en alles kan worden opgeslagen op een Micro SD-kaart.

Polaroid Pop
Over de prijs van de Polaroid Pop is nog niks bekend. Naar verwachting is de nieuwe digitale instant camera vanaf eind 2017 verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie over Polaroid op de website.

Polaroid Pop
Lees ook: Polaroid Snap Touch – instant digitale camera en printer

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne