Snel je beelden op social media

Nieuw op Kickstarter: Mobile SD Go

Redactie DIGIFO... 1213 0
Social media is één van de belangrijkste marketingtools van deze tijd. En hoewel er tegenwoordig steeds meer camera's op de markt komen waarmee je direct je foto's op je smartphone kan zetten, is dit nog lang niet bij elke camera het geval. Voor iedereen die toch direct zijn foto's wil delen heeft Mobile SD Go de oplossing.

De Mobile SD Go is een klein apparaatje waar je een sd kaart en een micro-sd kaart in kan stoppen. Via de Mobile SD Go app kan je hiermee je foto's via bluetooth opslaan op je smartphone of tablet, of direct delen via Twitter, Facebook, Instagram, Pintrest en LinkedIn. Met Mobile SD Go kan je tot wel vijf foto's per seconde delen en zo al je volgers op de hoogte houden.

Lees ook: 80 jaar oude Meyer Optik objectief op Kickstarter

Mobile SD Go op Kickstarter

Het Mobile SD Go apparaat staat op Kickstarter en heeft op het moment van schrijven bijna $ 1.000,- opgehaald. Het uiteindelijke doel is $ 20.000,- en om dit te bereiken heeft het project nog twintig dagen.

Voor meer informatie over de Mobile SD Go en om het project te steunen kun je kijken op de Kickstarterpagina van het project.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie