Nieuw op DIGIFOTO Pro: inloggen en uploaden

Julian 1609 0
DIGIFOTO Pro vernieuwt. Vanaf nu kun je een gratis account aanmaken op onze website en foto’s direct uploaden naar de lezersgallery en lopende fotowedstrijden. Om dat te vieren geven we een Special weg aan elke tiende nieuwe aanmelding.

Eind 2008 introduceerde DIGIFOTO Pro een geheel vernieuwde website. Het afgelopen jaar hebben we niet stil gezeten. Achter de schermen wordt nog altijd gewerkt aan nieuwe functionaliteit. Een voorproefje daarvan is nu beschikbaar, je kunt vanaf nu een eigen account aanmaken en foto’s uploaden naar de lezersgallery en fotowedstrijden.

Inloggen

Door je te registeren kun je je gebruikersnaam vastleggen en een eigen profielafbeelding uploaden, die wordt getoond naast je reacties op artikelen. Later zal het profiel flink uitgebreid worden en kun je ook profielen van andere gebruikers bekijken. Reageer je als ingelogde gebruiker, dan hoef je geen antispamvraag meer in te vullen voor het plaatsen van een reactie.

Uploaden

Heb je eenmaal een account aangemaakt, dan kun je foto’s uploaden naar onze website. Momenteel loopt er een dubbele fotowedstrijd, waarbij je voor twee thema een foto in kunt zenden, met kans op mooie prijzen.

Vernieuwde lezersgallery

Je foto uploaden voor de lezersgallery kan nu ook via onze website. Registreer een account en kies in het uploadforumlier voor ‘lezersgallery’. Foto’s zijn niet direct zichtbaar en worden eerst door de redactie beoordeeld voordat ze op de website getoond zullen worden.

Binnenkort meer

Momenteel wordt er hard gewerkt aan nieuwe functionaliteit. Het inlog- en uploadsysteem zal de komende maanden flink uitgebreid worden. Blijf op de hoogte via ons rss-kanaal of met behulp van twitter.