Olympus FL-900R

Nieuw: Olympus FL-900R flitser

Fabienne Keijzer 787 0
Olympus pakt uit met het introduceren van nieuwe producten tijdens de photokina. Het bedrijf lanceert naast een aantal nieuwe camera’s en objectieven ook een nieuwe flitser: de FL-900R, het paradepaardje van de flitsers volgens het Japanse bedrijf.

Olympus FL-900R

Olympus noemt deze nieuwe FL-900R hun paradepaardje onder de flitsers. Hij is zeer compact en stof-, spat-, en vochtbestendig. Met een richtgetal van 58 in combinatie met een ingebouwde beeldprocessor en TTL-synchronisatie is het een ideale flitser voor optimale belichting tijdens fotoshoots. Met een draadloze belichtingsmodus is het mogelijk meervoudig te flitsen bij hoge intensiteit. De flitser is optioneel draadloos te besturen en kan tot vier flitsergroepen aansturen.

Olympus FL-900R

LED

De FL-900M beschikt over een LED-lamp waardoor de flitser ook ideaal is voor het maken van video-opnamen. De flitser is zeer geschikt voor objectieven met een brandpuntsafstand van 12mm of hoger.

De FL-900M is beschikbaar vanaf oktober en zal rond de 625 euro gaan kosten. 

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over Photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne