Nieuw: Hahnemühle Portfolio Box

Nieuw: Hahnemühle Portfolio Box

Jasper van Bladel 2352 0
Wat is er nu mooier dan een goed gepresenteerd fotografieportfolio? Papierfabrikant Hahnemühle komt nu met de portfoliobox, waar je precies dat mee kunt doen. Een mooie box, voorzien van fine-art-papier.

De papierfabrikant staat bekend om de mooie fine-art-papiersoorten in verschillende afwerkingen. Daarnaast maken ze af en toe een stapje opzij, bijvoorbeeld in het geval van deze portfoliobox.

De box bestaat logischerwijs uit een box, gemaakt van een mooi materiaal dat doet denken aan linnen en uit een groot aantal vellen Hahnemühle-papier. Welk papier dat is, daar kun je zelf over beslissen. Er zijn op papiergebied drie keuzes, Photo Rag® 308, het glanzende FineArt Baryta en de semi-gloss FineArt Baryta Satin.

Het papier komt uiteraard onbedrukt, dus je zal je portfolio nog wel zelf af moeten maken door je foto’s op het papier te printen. Naast de box en het papier worden ook twee mooie handschoenen meegeleverd, zodat je prints niet vies kunnen worden als je ze uit de box haalt.Ook vind je tussenvellen in de box, om tussen je prints te leggen als bescherming. Verder is een aantal echtheidscertificaat-stickers bijgevoegd, zodat je de prints kunt markeren.

De prijs van de Hahnemühle portfoliobox varieert afhankelijk van de gekozen papiersoort.

DIGIFOTO & Photokina 2016

DIGIFOTO is aanwezig in Keulen met een groot redactie team bestaande uit fotografen, journalisten en een video team. Lees hier alles over photokina 2016 en volg Facebook, Twitter, Instagram & Google+ voor het laatste nieuws!

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper