Fujifilm X-T2 en X-Pro2 in exclusieve kleuren

Nieuw: Fujifilm X-T2 en X-Pro2 in exclusieve kleuren

Fabienne Keijzer 909 0
Fujifilm introduceert twee van zijn topcamera’s in een exclusieve editie. De Fujifilm X-T2 is verkrijgbaar in Graphite Silver en de X-Pro2 krijgt ook een grafietkleurig jasje mét bijpassend objectief.

Fujifilm X-T2 Graphite Silver Editie met bijpassende accessoires

Fujifilm introduceert de Graphite Silver editie van de Fujifilm X-T2. Naast de chique nieuwe zilverkleur wordt de vlaggenschipcamera ook geleverd met bijpassende exclusieve accessoires. Zo krijgt de speciale editie van de camera een aluminium afdekplaatje voor de flitsschoen en een bijpassende EF-X8 opzetflitser. Daarnaast krijg je bij deze Graphite Silver editie van de Fujifilm X-T2 ook een luxe lederen schouderriem.
De camera is afgewerkt met een drielaagse-coating van zilver en zwart. De eerste laag bestaat uit een matte zwarte coating die over de zilveren behuizing wordt gespoten voor het metallic effect. Daarna krijgt de camera een dunne filmcoating die uit meerdere lagen bestaat voor de zilverkleurige look. Als laatste wordt er een vernislaag aangebracht die voor een mooie glans zorgt.

Fujifilm X-T2 Graphite Silver Edition
De FUJIFILM X-T2 Graphite Silver is vanaf januari 2017 verkrijgbaar voor 1.899 euro.

Fujifilm X-Pro2 Graphite Editie inclusief FUJINON XF23mm F2 R WR objectief

Ook de Fujifilm X-Pro2 systeemcamera heeft een make-over gekregen. De camera behoudt uiteraard alle mogelijkheden waarover ook de originele X-Pro2 beschikt, maar krijgt door zijn grafietkleur een elegant uiterlijk. De camera wordt als kit geleverd inclusief de FUJINON XF23mm F2 R WR objectief en LH-XF35-2 zonnekap die dezelfde grafietkleur krijgt als de behuizing van de X-Pro2 Graphite editie.

Fujifilm X-Pro2 Graphite Edition
De FUJIFILM X-Pro2 Graphite Editie inclusief FUJINON XF23mm F2 R WR objectief is vanaf januari 2017 verkrijgbaar voor 2.499 euro.

Kijk voor meer informatie op de website van Fujifilm.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne