Filtersystemen tot 150mm

Nieuw filtersysteem voor superteleobjectieven

Redactie DIGIFO... 1204 0
TSE Imaging heeft zojuist aangekondigd dat het bedrijf met een nieuw Athabasca filtersysteem op de markt komt. Dit filtersysteem is ontwikkeld voor superteleobjectieven met een filtermaat van 110 of 150mm.

Het nieuwe filtersysteem bestaat uit een slim ontworpen adapterring met vier inbusboutjes (met kunststof schoentje om het objectief niet te beschadigen bij de montage) die klemmen in de zonnekap van een supterteleobjectief van Canon of Nikon. Na het bevestigen van de adapterring kan er zeer eenvoudig een 110 of 150mm filter opgeschroefd worden.FiltersysteemLees ook: Nieuw filtersysteem Athabasca voor speciale objectieven

Filtersysteem voor 14 objectieven

TSE Imaging laat weten dat het filtersysteem in ieder geval goed werkt met veertien objectieven waarvan tien Canonobjectieven, van de Canon EF 200mm f/2.0 tot de Canon EF 800mm f/5.6, en vier Nikonobjectieven waaronder de Nikon EF-S 800mm f/5.6. Voor de volledige lijst geschikte objectieven kun je op deze link klikken.

Het systeem wordt compleet geleverd met, naast het filter, een inbussleutel, twee geleidestrips en twee extra inbusboutjes in een stevige doos. Het filter zelf zit in een stijlvolle en stevige leren sleeve.

Kijk voor meer informatie op de website van TSE Imaging.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie