Nieuw filtersysteem van Wine Country Camera

Nieuw filtersysteem van Wine Country Camera

Redactie DIGIFO... 2946 0
Heel veel fotografen zijn afhankelijk van filters. Van polarisatiefilters voor spectaculairdere kleuren tot grijsfilters waarmee je langere sluitertijden kan gebruiken. Wine Country Camera komt met een uniek systeem om deze zo goed mogelijk aan je objectief te bevestigen.

Veel filters kan je zonder veel moeite op de voorkant van je objectief schroeven. Als je echter met bijzonder wijde groothoekobjectieven gaat werken of als je vierkante filters wil gebruiken gaat dit lastiger. De mensen achter Wine Country Camera waren niet tevreden met de filterhouders die momenteel op de markt zijn en besloten een nieuw systeem te ontwerpen.

 

Lichtdicht

Eén van de grootste klachten over de huidige filtersystemen was dat ze niet altijd volledig lichtdicht zijn. Er kan licht door een klein kiertje sluipen waardoor je foto overbelicht wordt. Het systeem van Wine Country Camera beloofd volledig lichtdicht te zijn en geen straaltje licht door te laten. Ook zorgt het systeem ervoor dat je filters beschermd zijn en niet uit de filterhouder kunnen vallen.

Wine Country Camera

Wine Country Camera is een gloednieuw merk uit het wijngebied in California. Dit filtersysteem is het eerste product van dit merk, waarvan de website nog niet eens online is. Het bedrijf laat via facebook weten dat de website zo snel mogelijk online komt.Wine Country Camera

Prijs en beschikbaarheid

Het is nog niet bekend wat het filtersysteem gaat kosten, maar het bedrijf laat wel weten dat het systeem vanaf de photokina, over een kleine drie weken, te bestellen is. Ook laat het bedrijf weten dat het bezig is met een speciale editie Mantra wijn voor een select aantal klanten.

Voor meer informatie kan je kijken op de facebookpagina en binnenkort op de website van Wine Country Camera.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie