Nieuw: DxO ViewPoint 3

Nieuw: DxO ViewPoint 3 perspectiefcorrectie software

Fabienne Keijzer 2697 0
Transcontinenta, Benelux distributeur van DxO, kondigt vandaag de nieuwe DXO ViewPoint 3 software aan. DxO ViewPoint 3 richt zich volledig op professionele perspectiefcorrectie en het corrigeren van randvervormingen en is beschikbaar voor Mac en Windows.

Nieuw: DxO ViewPoint 3 software 

Ben je in het bezit van een groothoekobjectief? Dan is deze software eigenlijk onmisbaar. De nieuwe DxO ViewPoint 3 kan eenvoudig de natuurlijke vorm van voorwerpen herstellen die zich aan de randen van een foto bevinden. Zo corrigeert de software tonvormige-, kussenvormige-, en fisheyevervormingen en werkt met alle merken en typen objectieven. Als fotograaf profiteer je van de know-how van DxO op het gebied van metingen en kalibraties en de automatische correcties door de DxO Optics Modules.
DxO ViewPoint 3

Mogelijkheden in DxO ViewPoint 3:

  • Gebruik de automatische functie of de handmatige speciale controleparameters om de meest complexe perspectieven te corrigeren. Ideaal voor landschap-, stad-, en architectuurfotografie.
  • Voor een natuurlijke look kies je voor 100% correctie bij de perspectiefcorrectie.
  • Corrigeer met een enkele klik verwrongen gezichten en lichaamsdelen van personen die zich aan de randen van groothoek- of groepsfoto’s bevinden.
  • Je kunt ook op creatieve wijze een miniatuur-effect creëren zonder tilt-shift objectief.

Licentie en plug-in’s

DxO ViewPoint 3 kan worden gebruikt met een enkele licentie als een plugin voor DxO OpticsPro, Adobe Photoshop en Photoshop Elements, Adobe Lightroom, Apple Aperture en als een standalone applicatie voor Mac en PC. Deze standalone licentie komt met DxO ViewPoint 3 plug-in’s voor Dxo OpticsPro 11, Adobe Photoshop CS3/CS4/CS5/CS6/CC/CC2014/CC 2015, Photoshop Elements 9/10/11/12/13, Lightroom 3/4/5/6/CC 2015 en Apple Aperture 3.
DxO ViewPoint 3

Beschikbaarheid en prijs

De DxO ViewPoint 3 software is leverbaar vanaf eind november via de online en offline fotoretail winkels. De adviesverkoopprijs bedraagt € 79,00 incl. B.T.W. Ter introductie kan de DxO ViewPoint 3 software t/m 31 december 2016 voor een gereduceerde promotie prijs van slechts € 49,00 incl. B.T.W. aangeschaft worden. Voor meer informatie kun je terecht bij Transcontinenta Benelux B.V.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne